Eten & Drinken
Het huidige consumptiepatroon veroorzaakt aanzienlijke schade aan de ecosystemen van de aarde, zoals ontbossing, water- enluchtvervuiling, bodemdegradatie en bedreiging van dieren, planten,biodiversiteit en klimaatverandering. Bovendien is de economische situatie vanboeren wereldwijd, inclusief in Nederland, de laatste jaren verslechterd. Ditbenadrukt de noodzaak om actie te ondernemen. Gelukkig kunnen zelfs kleineveranderingen al een verschil maken, zoals het verminderen van de consumptievan dierlijke producten, het tegengaan van voedselverspilling en het kiezen voor duurzame, lokaal geproduceerde voedingsmiddelen. Als je meer wilt weten,lees dan verder.
Tools & Tips
Toont 0 van de 0 items
Wat is nou de ultieme, duurzame, future proof festival snack? Met die vraag klopte Lowlands bij ons aan. Over het antwoord konden we kort zijn: Karma Kebab. Lokaal geproduceerde, super duurzame kebab op basis van knolselderij. Verse pita eromheen, ongeëvenaarde knoflooksaus erover, job done! Zo lieten we rijen vol hongerige festivalgangers ervaren hoe lekker plantaardige kebab kan zijn. Tijd dus om de rest van Nederland te veroveren. Want met z’n allen eten wij de wereld een beetje beter.
Meer info
Meer info
Leveranciers
Toont 0 van de 0 items